Návod k použití Tapiokového škrobu
Tapiokový škrob může být použit k nahrazení mouky při zahušťování, pěnění a škubání. Je také možné vyrobit sladké krémy, pudinky a ovocné želé s příjemnou texturou. Používá se na bezlepkové a paleo chleby, pečivo a jiná slaná a sladká těsta, což výrazně zlepšuje jejich strukturu. Pomáhá vyhnout se přílišnému drobení těsta a také hraje velkou roli při tvarování křupavé kůrky.
Balance Food Tapiokový škrob 500 g cena: [PRICE]Čistá hmotnost: 500 g
Složení: tapiokový škrob (tapioková mouka)
Krajina původu: Thajsko
Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:
- Energie: 1491 kJ / 351 kcal
- Tuk: 0,1g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0 g
- Sacharidy: 87 g
- z toho cukr: 0 g
- Bílkoviny: 0,3 g
- Vlákniny: 0 g
- Sůl: 0,01 g
Informace o výživové hodnotě jsou informativní!