Popis
Cizrna je základním kamenem gastronomie v Indii a Středozemním moři. Může se konzumovat mnoha způsoby a navíc je jedním z nejvýznamnějších zdrojů rostlinných bílkovin, což si zaslouží popularitu ve vegetariánské a veganské i moderní reformní kuchyni. Významnou část obsahu uhlohydrátů v cizrně poskytuje cenná vláknina, která podporuje správné trávení a poskytuje dlouhodobý pocit sytosti. Vápník a fosfát v něm jsou zodpovědné za sílu kostí. Mouka získaná mletím suchých zrn cizrny nese veškerý obsah cizrny.
Cizrnová mouka návod k použití
Cizrnová mouka může být použita na zahušťování krémových polévek a zeleniny, na zlepšení zásob zeleninové karbanátky a na výrobu bezlepkových strúhaniek, paštik, sušenek a muffinů. Cizrnová mouka je hlavní surovinou pro výrobu Socci - která je podobná chlebu.
Balance Food Cizrnová mouka 500g cena: [PRICE]
Čistá hmotnost: 500 g
Složení: 100% mletá cizrna
Krajina původu: EU
Všimněte si prosím, že suroviny tohoto výrobku jsou základně bezlepkové, ale balení se neuskutečňuje v 100% bezlepkovém zařízení, takže může obsahovat stopové množství lepku.
Průměrná nutriční hodnota ve 100 g produktu:
- Energie: 1612 kJ / 385 kcal
- Tuk: 5,9 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,5 g
- Sacharidy: 44 g
- z toho cukr: 2,8 g
- Bílkoviny: 39 g
Informace o výživové hodnotě jsou informativní! Skutečné nutriční hodnoty uvedené na obalu se mohou lišit od hodnot zde uvedených. O aktuálních výživových hodnotách se informujte u našich kolegů!